Om oss

Princessa, du är vad du heter. 

Princessa är en privat butik, den startades 1993 och bedrivs fortfarande av samma ägare. I december mânad 1993 öppnade vi en butik pâ 85m2 i Södertälje centrum och valde att kalla den Princessa allt inom bröllop och fest. Dâ hade vi cateringfirma, högtidskläder, limousine service, samt fotografering och videofilmning.

1996 flyttade Princessa in pâ Kringlan i en mycket större lokal pâ 200m2, och blomster tiden började efter nâgra ârs hârt arbete. âr 2000 bestämde vi oss för att lägga ner cateringfiman och satsade bara pâ högtidskläder för Bal & Bröllop. Vilket vi aldrig ângrade. Kringlan var över 40 âr gammal, när Telge fastighet bestämde sig för total renovering av varuhuset. Princessa fick flytta inom samma varuhus och plan till en mycket finare och fräschare lokal, med det bästa läget.
Vi passade pâ, att inreda butiken till en Princessa atmosfär. Ett podiet som brudar älskar och kan snurra fritt bland våra speglar. Väldigt praktiskt. Provhytterna gjordes stora och bekväma, med en liten trappa upp till podiet, var bara ett mâste. Allt annat kom sen gradvis och butiken fick sin helhets profil och blev en vacker butik och passar till en riktig Princessa- Du är vadd vi heter. Kom gärna in och helhets profil och blev en vacker butik och passar till en riktig Princessa – Du är vad vi heter. Kom gärna in och förverkliga din drömmar.

Ett stort tack till er alla, som har gjort Princessa till en sâstor och framgângsrik butik. Vi är sâ stolta över den.

Vi är idag en av Sveriges största leverantör av Brud och festklänningar. I över 20 år har vi lyckats erbjuda blivande brudar den perfekta brudklänningen. Vi vet och kan stolt säga att vi har något för alla smaker. Våra varumärken är unika och kan inte hittas hos någon annan!