Tidsbokning

Är det dags att boka egen tid för att hitta din drömklänning?

Att prova en brudklänning är för många en upplevelse. Ett minne för livet, helt enkelt. Man vill så gärna, att allt ska gå bra förstås. Vi har helt förståelse för det och vill så gärna göra den dagen lyckad. Varje brud erbjuds ett avgiftsfritt provtillfälle. Man får prova olika märkesklänningar från våra direktimporterade världs-berömda varumärken. Klänningarna kan vara i olika modeller, färger och tyger, tills bruden känner sig nöjd. Det brukar vara så att man hittar en favoritklänning, som man vill prova igen, med alla accessoarer och skor, så man kan se helheten och bestämma sig.Vi gör så klart så, som bruden önskar sig, och då är hon förstås klar från topp till tå. För många är det bästa tillfälle, för ett beslut, när man är på plats och har möjligheten att jämföra mellan olika alternativ. Är det jättesvårt?

Avgift?

Känner bruden sig förvirrad och inte kan bestämma sig samma dag? Då kan vi erbjuda ett nytt tillfälle för prov, mot debiteringsavgift på 500 sek, som dras bort från priset på klänningen vid beställning eller direkt köp. Du erhåller personlig hjälp av vår personal och kan återigen prova dina favoritklänningar. Vi vill att du ska ta din tid på dig och det ska känna rätt.

Syfte?

Syftet med detta system med att ta ut en avgift är att: få mer tid för de seriösa brudar, som verkligen tycker om våra klänningar och vårt arbetssätt och service. Kom gärna ihåg: Att servicen är inte bara att prova klänningar. Avgiften dras alltid av vid köp. Varje brud är speciell och har planerat sitt bröllop på sitt sätt. Vi tar hänsyn till allt detta och försöker hitta en brudklänning som passar egen smak, budget och så klart miljö, där själva vigseln eller bröllopsfesten ska äga rum. Lycka till. Tack för förståelse Marine m. personal

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Ditt meddelande

Skriv in koden captcha